Real Madrid erbjuder nytt kontrakt till Gareth Bale

Real Madrid erbjuder nytt kontrakt till Gareth Bale

Gareth Bale erbjuds nytt kontrakt

Spelaren som öppnade för en flytt efter Champions League-finalen förra helgen erbjuds nu ett nytt kontrakt.

Endast minuter efter Champions League-finalen i lördags gick Cristiano Ronaldo ut och sa att han kommer att lämna Real Madrid. Lagkamraten Gareth Bale gick även han ut med att en fortsättning hos marängerna var osäker. Walesaren har inte fått den speltid han önskat denna säsong och gick ut med att han skulle se över situationen med sin agent under sommaren.

Nu kommer uppgifter från spansk press som menar att Real Madrid vill att spelaren stannar och har därför erbjudit honom ett nytt kontrakt. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2022 men nu kan alltså få en löneförhöjning för att stanna i den spanska huvudstadsklubben. Det är oklart hur det nya kontraktet ser ut men då Cristiano Ronaldos framtid är osäker samtidigt som Zinedine Zidane lämnat tränarposten vill Real Madrid inte riskera att även tappa Bale under sommarfönstret.

Real Madrid erbjuder nytt kontrakt till Gareth Bale

Den före detta Tottenham-stjärnan som stod för två mål i Champions League-finalen i lördags har tidigare ryktats vara på väg tillbaka till Premier League där både Chelsea och Manchester United ska vara intresserade av ett köp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply