Real Madrid detaljer från att värva Rodrygo

Real Madrid detaljer från att värva Rodrygo

Rodrygo nära Real Madrid

Spelaren sägs vara så gott som klar för Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben betalar en stor summa för brassen som slagit igenom i Santos.

Real Madrid har under de senaste åren börjat värva allt yngre spelare. Namn som Theo HernándezDani Ceballos och Vinicius är endast tre av namnen man hämtat in på senare tid och nu sägs den spanska huvudstadsklubben ha gjort klart med nästa värvning.

Dagen efter att man presenterat en ny tränare kommer nämligen uppgifter om att marängerna har gjort klart med nästa värvning under sommarfönstret. Real Madrid har blickat framåt och vill satsa mer ungt och nu sägs man vara överens med brassen Rodrygo Goes om en övergång till Madrid.

Spelaren som slagit igenom i Santos har väckt intresse hos flera av Europas storklubbar. Tillslut blev det dock Real Madrid som lyckades knyta till sig spelarens tjänster, det skriver Gazeta Esportiva i Brasilien.

Affären sägs komma att kosta Real Madrid 45 miljoner euro samtidigt som spelaren skriver på till och med sommaren 2025. Rodrygo är för närvarande 17 år och kommer inte ansluta till sin nya klubb förrän juni 2019 då han fyllt 18 år.

Även Vinicius på väg in

Rodrygo är inte det första namnet som Real Madrid värvar från Brasilien under det senaste året. Man har även gjort klart med Vinicius Junior. Även i detta fall handlar det om en ung väldigt lovande anfallare som slagit igenom i den brasilianska ligan. Vinicius ansluter till Real Madrid i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply