Real Madrid är intresserade av Domenico Berardi

Real Madrid är intresserade av Domenico Berardi

Real Madrid vill värva Domenico Berardi

Domenico Berardi är en av italiensk fotbolls mest lovande spelare. Nu vill Real Madrid värva talangen, uppger Marca.

Real Madrid vill ersätta Álvaro Morata efter spanjorens flytt till ChelseaChampions League-mästarna har flera olika anfallare på sin önskelista. En av de spelare som är med på den listan är Domenico BerardiReal Madrid vill plocka in italienaren, skriver Marca.

De två övriga namnen på listan sägs vara Kylian Mbappé och Kasper Dolberg. Den förstnämnda ska vara den spelaren som ”Los Blancos” helst värvar. Om de dock skulle misslyckas med att plocka in Mbappé så har de klart för sig vilka spelare de kan tänka sig att plocka in i stället.

Dessutom ryktas det även om att Real Madrid riktar blickarna mot Marcus Rashford. Engelsmannen påstås vara en till potentiell ersättare till Morata.

Flera värvningar?

Hittills har sommaren mest handlat om försäljningar för Real Madrid. Förutom att Morata har lämnat så har Pepe gått till Besiktas och James Rodriguez är klar för Bayern München. Nu vill Madrid-klubben även göra några värvningar. Samtidigt som storklubben jagar efter en ny anfallare så jobbar klubbledningen också för att förstärka försvaret. Bland annat har det rapporterats om att Real Madrid är intresserade av Thomas Meunier.

Juventus - Barcelona live stream gratis? Streama Juventus Barcelona Champions Cup match online!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply