bet365

”Rashford borde lämna Manchester United”

"Rashford borde lämna Manchester United"

”Rashford borde lämna United”

Den före detta Liverpool-spelaren Jamie Redknapp tycker att Marcus Rashford borde lämna Manchester United. Detta efter värvningarna under januarifönstret.

Marcus Rashford har varit ett namn att hålla ögonen på under det senaste året. Anfallaren slog igenom i Manchester United och stod till en början för flera viktiga mål. På senare tid har det dock inte gått lika bra för talangen som behöver speltid. Nu uppmanas han att lämna United för att utvecklas. Detta av den tidigare Liverpool och Tottenham-spelaren Jamie Redknapp.

– Jag tycker lite synd om spelare som Rashford. Han är en av de spelare som sjunker i hierarkin när United värvar in nya spelare. Han känner troligen att han inte har något plats i laget längre, säger Redknapp och fortsätter:

– I slutändan kan han lämna United. Det är ingen lätt situation att träna men att veta att man inte kommer spela till helgen. Han har en otrolig talang och gör inga misstag. Jag har pratat med många i det engelska landslaget och de är imponerade av honom.

SE ÄVEN: Officiellt: Alexis Sánchez klar för Manchester United

Redknapp säger även att Rashford kan fortsätta spela sin fotboll på annat håll. Detta för att fortsätta utvecklas.

– Han behöver troligen lämna United och spela någon annan stans. Det är väldigt synd men det är så den moderna fotbollen är. Därför är det så svårt för brittiska spelare att få spelmöjligheter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply