bet365

Raiola: ”Man ska aldrig säga aldrig…”

Det fortsätter att spekuleras angående Zlatan Ibrahimovic framtid i PSG, där främst italiensk media är heta på gröten angående svensken. Under våren har anfallaren länkats ihop med klubbar som Bayern München, Napoli och Juventus, där den sistnämnda klubben sägs vara det hetaste alternativet.

I en intervju med italienska La Repubblica under torsdagen berättade Mino Raiola att det fortsatt finns en möjlighet att stjärnan lämnar Paris, även om han i dagsläget trivs i den franska huvudstaden.

”Finns Ibrahimovics framtid i Paris? Idag gör den det, men kanske inte imorgon. I fotboll är allt möjligt, så jag kan inte stänga dörren för något. Man ska aldrig säga aldrig,” säger Raiola till La Repubblica, och fortsätter:

”Han är lycklig i Paris och Paris Saint-Germain är nöjda med honom, så jag kan inte se någon anledning för honom att lämna. Men dock, Ibra var också lycklig i Milan och gick sedan till PSG…”

”Jag tror att det nästan är omöjligt för en återkomst till Italien. Om han gör en återkomst, finns det två eller tre klubbar som skulle kunna värva honom: Milan, Inter och Juve. Det finns också klubbar runt omkring som Real Madrid, Manchester City och Chelsea.”

”Om han lämnar PSG, kommer Serie A att vara i pole position? Ibrahimovic har aldrig dolt det faktum att Italien finns i hans hjärta. Det är hans andra hem. ”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply