Raiola jobbar på en flytt för Paul Pogba

Raiola jobbar på en flytt för Paul Pogba

Pogba allt närmre flytt

Fransmannen som spelat drygt hälften av Manchester Uniteds ligamatcher denna säsong ser inte ut att lösa konflikten med Jose Mourinho. Något som nu gjort att Raiola börjat jobba för en flytt.

En gång var han världens dyraste fotbollsspelare och kostade 105 miljoner euro att köpa loss. Numera är han inte längre en startspelare i Jose Mourinhos laguppställning på Old Trafford.  Det hela har gjort att fransmannen nu kan komma att lämna för spel på annat håll, I alla fall enligt brittisk press.

Det är Daily Mirror som under måndagsförmiddagen skriver att mittfältaren kan ha gjort sitt efter drygt två år i The Red Devils. Enligt tidningen ska Pogba inte vara nöjd med sin position på planen samtidigt som han vill tjäna minst lika mycket som Alexis Sánchez.

Denna säsong har det endast blivit spel i 19 av totalt 30 ligamatcher och Raiola sägs vara villig att lyssna på klubbar som kommer med erbjudande på spelaren.

Flera spelare kan lämna i sommar

Det är inte bara Pogba som kan komma att lämna The Red Devils i sommar. Även namn som Luke ShawMatteo Darmian och Marouane Fellaini  kan ha gjort sitt i Manchester United.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365