Raiola: “Guardiola är en hund”

Raiola: "Guardiola är en hund"

Raiola rasar mot Guardiola

Agenten som har några av världens bästa fotbollsspelare i sitt stall rasar mot Manchester Citys tränare.

Mino Raiola är agenten som är känd för sina ofta kontroversiella uttalanden. han väljer nästan aldrig att hålla igen och nu går han ut och kritiserar Pep Guardiola. Agenten menar att Guardiola är en fantastisk tränare, men att han inte föredrar honom som person.

I en intervju med Daily Mirror säger Raiola att han kommer dra sig för att placera sina spelare i Manchester City. Detta på grund av lagets tränare.

– Tränaren Pep Guardiola är fantastisk. Som en person är han en absolut nolla. Han är en fegis, en hund, säger Raiola enligt Mirror.

– Han är en klassisk präst. “Gör som jag säger, gör inte som jag gör… Om Manchester City vinner Champions League den här säsongen kommer det understryka vilken bra tränare han är – men jag kommer att hata det”

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Citys stjärnor

Raiola som bland annat är agent åt Zlatan Ibrahimovic kommenterar även svenskens tid med Guardiola:

– Guardiola sade till Zlatan att komma till honom om han hade några problem eller klagomål. Men sedan ignorerade han honom och spelade honom inte. Han sade inte ens “hej” till Zlatan. Guardiola gjorde samma sak mot Maxwell, som är en älskvärd kille. Så jag sade åt Zlatan att parkera sin Ferrari på tränarens parkeringsplats!, säger Raiola nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply