PSG vill värva Emre Can i sommar

PSG vill värva Emre Can i sommar

Emre Can till Paris Saint-Germain?

Den franska huvudstadsklubben vill försöka värva Emre Can framför ögonen på Juventus. Italienarna är det dock som ska leda i kampen om spelarens underskrift.

Transfercirkusen kring Emre Can fortsätter. Den tyske landslagsspelaren sägs inte vara speciellt intresserad av att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool och det mesta tyder på att han gjort sitt i klubben. Var han kommer spela sin fotboll nästa säsong är dock långt ifrån klart och det är flera storklubbar som anmält sitt intresse för en värvning. Det är framför allt Juventus som det pratats om samtidigt som den gamla damen bekräftat att man är intresserade av spelarens tjänster. En flytt till Allianz Stadium är dock inte klar och nu hoppas andra klubbar kunna knyta till sig Can i sommar.

Enligt italiensk press ska nämligen Paris Saint-Germain nu gått in i jakten för att värva Can och man vill göra det framför ögonen på Juventus. Spelaren själv ska ha väntat under en längre tid med att meddela Juventus om ett beslut och nu sägs den svartvita klubben ha tröttnat.

Sedan tidigare ska bland annat Real Madrid samt de två Manchester-klubbarna vara intresserad av tysken som spelat i Liverpool sedan juni 2014 då han anslöt från Bayer Leverkusen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool kan ersätta Salah med Barca-stjärnan

SE ÄVEN: Liverpool leder i kampen om United-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply