• Error, no group ID set! Check your syntax!

PSG vill ‘sno’ David De Gea från Real Madrid

PSG vill 'sno' David De Gea från Real Madrid

PSG vill värva David De Gea

Den franska huvudstadsklubben sägs vara på jakt efter en målvakt. Nu vill man försöka värva David De Gea framför ögonen på Real Madrid som också är intresserade av spelaren.

Det är ingen större nyhet att det finns ett stort intresse för David De GeaManchester Uniteds stormålvakt har under de senaste åren varit på tapeten för en flytt tillbaka till La Liga där Real Madrid är på jakt efter spelarens underskrift. Marängerna har dock inte lyckats knyta till sig den före detta Atlético Madrid-målvakten och nu vill konkurrenterna försöka få till en värvning.

Det är franska Telefoot som kommer med uppgifter om att Paris Saint-Germain kommer göra ett seriöst försöka att värva De Gea. Detta framför ögonen på Real Madrid som jagat spanjoren under ett längre tag. Det är oklart hur mycket man kommer erbjuda för att köpa loss spelaren, men det krävs en rejäl summa för att en affär ska komma att bli av under den kommande sommaren.

PSG vill 'sno' David De Gea från Real Madrid

Mourinho vill inte släppa De Gea

Jose Mourinho vill dock inte släppa David De Gea. Spanjoren är en av de viktigaste spelarna i portugisens lagbygge och portugisen gjorde klart i dagarna att man inte kommer släppa den spanske landslagsmålvakten.

– Jag tror att han kommer stanna. Jag vet inte vilka intentioner Real Madrid har, men om jag var dem hade jag letat någon annanstans, säger Mourinho under en presskonferens som hölls i samband med Uniteds match mot Sevilla.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar De Gea i Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply