PSG vill anställa Jose Mourinho

PSG vill anställa Jose Mourinho

Mourinho till PSG nästa sommar?

Jose Mourinho kan komma att lämna Old Trafford nästa sommar och istället ta över tränarjobbet i Paris Saint-Germain.

Jose Mourinho är en jagad tränare. Portugisen har varit i några av världens största fotbollsklubbar under åren och 2016 tog han över tränarposten i Manchester United. Trots att han endast spenderat lite mer än ett år på Old Trafford är framtiden i klubben inte säker. Nu rapporterar nämligen brittisk press att tränaren ligger i förhandlingar om att flytta till en annan klubb, och detta redan nästa sommar.

Det är tidningen The Manchester Evening News som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho förhandlar med Paris Saint-Germain om ett kontrakt till nästa säsong. Mourinho ska inte vara nöjd med transferbudgeten han har tillgång till hos The Red Devils och nu begär att att få spendera mera, annars vill han lämna för PSG.

PSG vill anställa Jose Mourinho

Mourinho och hans United ligger för närvarande på andra plats i Premier League, detta åtta poäng efter lokalrivalerna City och nu kan han alltså vara inne på sin sista säsong i den röda klubben.

För endast några veckor sen uttalade sig 54-åringen positivt om Paris, något som kan tolkas som en pik mot klubbledningen.

– För några dagar sen åkte min son som bor i London till Paris istället för Manchester för att se på Champions League. Det som Paris har nu är något speciellt och magiskt. Det finns mycket kvalité hos deras unga spelare. Det är fantastiskt, sa tränaren då till Telefoot.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester United-stjärnorna

PSG vill anställa Jose Mourinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply