PSG sätter prislapp på Marco Verratti

PSG sätter prislapp på Marco Verratti

Verratti kan lämna PSG till sommaren

Enligt italienska Sport Mediaset kommer Paris Saint-Germain inte att sälja mittfältaren billigt. Uppgifter menar att den köpande klubben måste betala minst 85 miljoner euro för spelarens tjänster.

Redan när Marco Verratti spelade i Pescara för fem år sen jagades han av i stort sätt alla europeiska storklubbar. Tillslut blev det en flytt till Paris Saint-Germain där han under sina snart fem säsonger i klubben vuxit ut till en av stöttepelarna i Unai Emerys lagbygge. Italienaren trivs i den franska huvudstadsklubben men efter att Zlatan Ibrahimovic lämnade Parc des Princes sommaren 2016 blev det alltmer oklart om mittfältaren skulle fortsätta sin karriär i klubben eller om det skulle bli ett klubbyte. Tillslut valde Verratti att stanna ytterligare en säsong men nu kan han vara inne på sina sista månader i klubben.

Enligt italienska Sport Mediaset har PSG fått in flertalet bud på spelaren och nu har man även satt en prislapp för den som vill köpa loss spelaren: 85 miljoner euro.

Verratti, vars kontrakt sträcker sig till sommaren 2021, förlängde sitt kontrakt så sent som i början av augusti månad förra året men efter att laget haft problem i ligaspelet kan mittfältaren nu alltså vara på väg bort.

Flera klubbar är intresserade av italienaren, däribland Juventus, Barcelona, Chelsea, Inter och Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply