PSG sätter prislapp för Layvin Kurzawa

PSG sätter prislapp för Layvin Kurzawa

Kurzawa ser ut att lämna PSG

Spelaren har tappat sin startplats i Paris Saint-Germain och har nu meddelat att han vill lämna klubben säsongen.

Layvin Kurzawa har spelat i Paris Saint-Germain sedan ankomsten sommaren 2015. Han anslöt då från AS Monaco och PSG bestämde sig för att göra ett av de mer kontroversiella klubbytena i Ligue 1. Med tre säsonger i baggaget på Parc des Princes har Kurzawas form gårr upp och ner och numera får han se sig betgad från vänsterbacksplatsen. Det hela har gjort att Kurzawa nu vill lämna den franska huvudstadsklubben och det finns en del klubbar som hört av sig om spelarens tjänster.

25-åringen sägs komma att kosta omkring 25 miljoner euro att köpa loss från sitt kontrakt i PSG. PSG kräver endast samma summa för spelaren som man betalde för att värva loss försvararen från Monaco och det ska finnas flertalet möjliga destinationer för en flytt.

Enligt brittisk press ska Kurzawa vara ett av huvudmålen för Arsenal att värva in till den kommande säsongen. Gunners sägs behöva förstärka ytterbacksplatserna och nu kan fransmannen bli en av de som flyttar till Emirates Stadium nästa säsong.

Kurzawa har för närvarande kontrakt med PSG till och med sommaren 2020 och jagas av flera klubbar. Det har till och med pratats om en flytt tillbaka till AS Monaco.

SE ÄVEN: Mahrez föredrar Arsenal före City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply