• Error, no group ID set! Check your syntax!

PSG sätter prislapp för att sälja Kurzawa i sommar

PSG sätter prislapp för att sälja Kurzawa i sommar

Kurzawa närmar sig flytt från PSG

Spelaren som anslöt från AS Monaco kan nu komma att lämna Parc des Princes. Detta efter att han tappat platsen i startelvan.

Det har varit upp och ner för Layvin Kurzawa under den senaste tiden. Sedan förlusten mot Real Madrid har spelaren tappat sin startplats och nu har det kommer till en gräns där han vill lämna klubbar. Försvararen kom till Parc des Princes från AS Monaco sommaren 2015 men trots det har det endast blivit 47 matcher.

Enligt är Breaking Foot som skriver att Kurzawa som bestämt sig för att lämna klubben men ledningen är inte lika positiva till en övergång. Klubben sägs nämligen kräva minst 25 miljoner euro  för 25-åringen som sitter på ett kontrakt med PSG till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs stjärnor

Flera spelare kan lämna

Det är inte bara Layvin Kurzawa som kan han gjort sitt i sydvästra Paris. Även spelare som Rabiot och Edinson Cavani kan komma att lämna klubben efter säsongen. Detta efter att man gjort stora investeringar men trots det misslyckats. Flertalet spelare ska nu inte vara övertygade om klubbens satsningar.

PSG leder för närvarande den franska ligan med hela 14 poäng före AS Monaco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply