PSG på jakt efter Thibaut Courtois

bet365
PSG på jakt efter Thibaut Courtois
bet365

Courtois – PSGs nästa storköp?

Den belgiske målvakten jagas av flera av Europas största klubbar. Nu har även Paris Saint-Germain gett sig in i jakten på Courtois.

Det går inget vidare för Chelsea i årets upplaga av Premier League. Man må ligga på fjärde plats i tabellen men då man ligger hela 19 poäng bakom Manchester City samtidigt som resultaten är röda kan mycket ske i sommar. Det är framför allt resultaten under senare tid som inte gått vägen för The Blues, något som kan få konsekvenser i sommar.

Den gångna helgen förlorade man med hela 4-1 borta mot Watford och nu pratas det om att flera namn kan lämna klubben till sommaren. Det är först och främst Antonio Conte som ser ut att få lämna som post och hitta ett nytt arbete. Ett annat namn som det talas om är Thibaut Courtois. Belgaren har tidigare kopplats ihop med Real Madrid men nu har en ny klubb dykt upp i jakten på målvakten.

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2018

Det är franska Le10Sport som kommer med uppgifter om att den franska huvudstadsklubben ska ha Courtois på sin önskelista. Unai Emery sägs inte vara nöjd med Kevin Trapp mellan stolparna och nu kan man istället hämta in Courtois.

Något som även kommer spela roll är även som blir Chelseas nästa tränare.

Courtois kontrakt med Chelsea sträcker sig till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply