PSG på jakt efter Wendel i vinter

bet365

PSG på jakt efter Wendel i vinter

PSG forsätter jaga talanger

Enligt uppgifter i brasiliansk media ska Paris Saint-Germain ha siktat in sig på att värva den brasilianske mittfältaren Marcus ’Wendel’ Valle da Silva under vinterns transferfönster.

Paris Saint-Germain är inte bara kända för att värva superstjärnor för otroliga summor, man har under de senaste åren även knutit till sig flera av både Europas men framför allt Sydamerikas största talanger. Spelare som bland annat Gonçalo Guedes och Giovani Lo Celso har under de senaste säsongerna anslutit till den franska huvudstadsklubben och nu kan nästa talang vara på väg att skriva på för PSG.

SE ÄVEN: Lista: Världens dyraste fotbollsspelare genom tiderna

Enligt Globoesporte ska Paris Saint-Germain nu riktat blickarna mot Brasilien och ska vara nära att köpa loss mittfältaren Wendel från Fluminense. 20-åringen sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med december 2020 och enligt tv-kanalen ska man redan ha en klar plan för spelaren. Till skillnad från värvningarna av tidigare talanger kommer man nu låna ut Wendel. Man ska redan ha siktat in sig på att låna ut spelaren till antingen FC Porto eller Sporting Lissabon för att anpassa sig till den europeiska fotbollen.

PSG på jakt efter Wendel i vinter

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply