PSG och Real Madrid jagar Mauricio Pochettino

bet365
PSG och Real Madrid jagar Mauricio Pochettino

Pochettino på önskelistan hos storklubbar

Efter att ha tagit över Tottenham i slutet av maj har den engelska huvudstadsklubben lyft sig något enormt. I förra omgången av Champions League slog man Real Madrid med 3-1 och nu jagas Mauricio Pochettino av jättarna.

Mauricio Pochettino har gjort det väldigt bra sen han anslöt till Tottenham i maj 2014. Laget har tagit sig till Champions League där man så sent som för endast några dagar sedan spelade ut Real Madrid på Wembley och vann med 3-1. Man ligger för närvarande på tredje plats i Premier League och nu börjar andra klubbar rycka i argentinaren för att försöka signa honom antingen i vinter eller nästa sommar.

PSG och Real Madrid jagar Mauricio Pochettino

Argentinaren sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021 men då 45-åringen ska ha flera bud på bordet kan en flytt bli av tidigare. Det är bland annat TMW som kommer med uppgifter om att Real Madrid och Paris Saint-Germain är på jakt efter tränaren inom det kommande året. Den sistnämnda klubben ska inte bara nöjd med Unai Emery på tränarposten och sägs därför ha bestämt sig för att sparka spanjoren om man inte lyckas uppnå några framgångsrika resultat. Sedan tidigare är det även känt att Neymar inte gillar Emery och hans metoder och därför vill se honom lämna Parc des Princes inom kort.

SE ÄVEN: Real Madrid-stjärnornas löner 2017/2018

PSG och Real Madrid jagar Mauricio Pochettino

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply