PSG och Liverpool gör upp om Insigne

PSG och Liverpool gör upp om Insigne

Insigne till Liverpool eller PSG?

Enligt uppgifter kommer Paris Saint-Germain ta upp kampen med Liverpool om att köpa in Lorenzo Insigne. Spelaren har ryktats vara på väg att lämna under en längre tid och nu kan en flytt bli av.

Efter att Liverpool sålt Philippe Coutinho till FC Barcelona i januari tidigare år har The Reds inte hämtat in någon direkt ersättare för brassen. Klopp har gjort andra stora värvningar men enligt uppgifter ska man inte gjort alla storvärvningar som man velat och planerat. En spelare man försökt värva under en längre tid är Lorenzo Insigne från Napoli. Italienaren har dock inte varit så lätt att knyta till sig och nu kommer Liverpool göra ett nytt försök. Man är dock inte ensamma om intresset och nu kan det bli budgivning för 27-åringen.

Enligt italiensk tv är Liverpool redo att presentera ett kontrakt för att köpa loss Insigne för 200 miljoner euro. Man får dock konkurrens av Paris Saint-Germain. Den franska huvudstadsklubben ser Insigne som ersättare nummer ett om Neymar skulle komma att lämna Parc des Princes antingen i vinter eller nästa sommar. Neymar sägs ångra att han lämnade FC Barcelona för spel i Ligue 1 och nu ryktas han kunna återvända till Camp Nou endast två år efter att ha blivit världens dyraste fotbollsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365