PSG, Milan och Liverpool gör upp om Pierre-Emerick Aubameyang

PSG, Milan och Liverpool gör upp om Pierre-Emerick Aubameyang

Storklubbarna slåss om Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang verkar stå redo att lämna Borussia Dortmund. Paris Saint-Germain, AC Milan och Liverpool är intresserade av hans underskrift.

Pierre-Emerick Aubameyang har bara blivit bättre och bättre sedan hans ankomst till Borussia Dortmund 2013. Den här säsongen vann han skytteligan med sina 31 mål i Bundesliga och är en av världens mest eftertraktade spelare på marknaden just nu. Trots att anfallaren har kontrakt med den tyska storklubben fram till 2020 väntas han lämna redan under sommarens transferfönster.

LÄS ÄVEN: 10 saker du inte visste om Pierre-Emerick Aubameyang

Det har tidigare talats om en flytt till Real Madrid, då 27-åringen själv sägs föredra en flytt till den spanska giganten. Men enligt Sport-Bild kan det nu bli aktuellt med en övergång till en annan klubb. Tidningen skriver att Paris Saint-Germain, AC Milan och Liverpool, med Jürgen Klopp i spetsen, står redo att locka till sig den gabonske landslagsmannen.

Aubameyang har enligt uppgifter meddelat Dortmund att han vill röra på sig den här sommaren för att ta sig an en ny utmaning, och den klubb som vill ha honom kommer att behöva betala minst 850 miljoner kronor. Liverpool sägs vara den klubb som är mest intresserad av hans tjänster, men den höga prislappen kan ge engelsmännen kalla fötter.

Den tyska ligatrean har sedan länge letat efter en ersättare, och ser nu ut att ha identifierat en potentiell värvning.

PSG, Milan och Liverpool gör upp om Pierre-Emerick Aubameyang

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply