PSG kan erbjuda superkontrakt till David De Gea

PSG kan erbjuda superkontrakt till David De Gea

PSG förbereder kontrakt för De Gea

I England fortsätter ryktena kring en eventuell flytt för David De Gea. Nu sägs Paris Saint-GErmain förbereda ett superkontrakt för spanjoren.

Att David De Gea inte kommer att fortsätta mellan stolparna på Old Trafford blir allt mer troligt. Spanjoren kräver en väldigt hög lön från klubbledningen då Alexis Sanchez fick en otrolig lön när han anslöt från Arsenal och då De Gea inte fått högre eller samma lön som chilenaren kan han nu vara på väg att lämna. Flera klubbar har visat intresse och nu skriver brittisk press om ett erbjudande som varken United eller De Gea ska kunna säga nej till.

Det är Daily Star som skriver att den under senare tid ifrågasatte målvakten kan lämna The Red Devils och i så fall styra skutan mot Paris. Enligt tidningen ska Paris Saint-Germain förbereda ett bud på 100 miljoner euro för att köpa loss De Gea under sommaren då han endast har ett år kvar på sitt kontrakt med United. Starsport skriver även att De Gea skulle mer än dubbla sin lön om han skulle välja att flytta till Parc des Princes för spel under Thomas Tuchel den kommande säsongen. För närvarande sitter spanjoren på drygt 200.000 pund i veckan. PSG sägs erbjuda närmre 450.000 pund i veckan.

Det återstår att se om De Gea väljer att flytta till Ligue 1 eller om han stannar i Manchester United där han spelat sedan 2011.

SE ÄVEN: Manchester United lyssnar på bud på Romelu Lukaku

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply