PSG in i jakten på Ferland Mendy

PSG in i jakten på Ferland Mendy

Ferland Mendy jagas av storklubbarna

 Vänsterbacken som för närvarande håller till i franska Lyon jagas av flera av Europas största klubbar. Nu ska även Paris Saint-Germain ha lagt sig in i jakten på spelarens underskrift.

Försvararen Ferland Mendy är en av spelarna som FC Barcelona har i sikte inför nästa säsong. Spanjorerna vill förstärka vänsterbacksplatsen och fransmannen som håller till i Lyon ska vara det namn man vill satsa på. Det kommer dock inte bli någon lätt match för Barca att köpa loss spelaren. Nu rapporterar nämligen fransk lokalpress att Paris Saint-Germain kommer att försöka köpa loss Mendy efter säsongen.

Det är Paris United som skriver att Parc des Princes-klubben ska vara beredda att punga ut mellan 35 och 40 miljoner euro för att övertyga Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas. Presidenten har dock ingen vidare bra relation med huvudstadsklubben men från PSG-håll ska man vara säkra på att ett bud runt 40 miljoner euro ska räcka för att få till en affär.

PSG ska vara beredda att spänna de ekonomiska musklerna lite extra för att hämnas på FC Barcelona. Detta efter att de regerande La Liga-mästarna vunnit dragkampen om Frenkie De Jong tidigare i vinter.

Även Atlético Madrid ska ha kopplats ihop med Mendy som sitter på ett kontrakt med Lyon till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSGs stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply