PSG förbereder superbud på Cristiano Ronaldo

PSG förbereder superbud på Cristiano Ronaldo

CR7 – prioritet för Paris Saint-Germain i sommar

Enligt den spanska tidningen MARCA vill Paris Saint-Germain värva Cristiano Ronaldo i sommar. Man sägs redan ha kommit med ett bud för att köpa loss superstjärnan.

Cristiano Ronaldo ska för endast ett par dagar sen bestämt sig för att lämna Real Madrid. Spelaren ska ha tröttnat på hur han behandlas av de spanska myndigheterna och den spanska pressen och enligt de största medierna på den Iberiska halvön har spelaren meddelat sin agent att han vill lämna.

Spelaren har en utköpsklausul på 1.000 miljoner euro men för den klubb som vill köpa den portugisiska superstjärnan behöver inte lägga så pass mycket för spelarens tjänster. Uppgifter säger att Ronaldo i dagens läge kommer att kosta drygt 185-200 miljoner euro att köpa loss och så fort det stod klart att spelaren ville lämna den spanska huvudstadsklubben dök två klubbar upp, Manchester United och Paris Saint-Germain. När det kommer till engelsmännens fall är det klubbledningen som ska vara väldigt intresserade av att värva tillbaka Ronaldo som tidigare spelade i klubben mellan 2003 och 2009. Dock ska inte lagets tränare Jose Mourinho vara lika intresserad av att värva in landsmannen, något som gjort att PSG nu ser ut att ligga i framkanten när det handlar om att värva CR7.

32-åringen kommer inom kort att ha ett möte med Real Madrids president Florentino Pérez där spelarens framtid kommer avgöras och portugisen kommer ta med sig fransmännens kontraktsförslag som förhandlingsmaterial med sin nuvarande klubb. Spelaren befinner sig för närvarande i Ryssland med det portugisiska landslaget för att spela Confederations Cup.

Det är inte klart var spelaren kommer att flytta i sommar, men enligt MARCA föredrar spelaren en flytt till Paris. Cristiano Ronaldo har tidigare kopplats ihop med en flytt till den franska huvudstaden men har då valt att stanna i Real Madrid.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Real Madrid

”De behandlar mig som en brottsling”

Ronaldo ska vara långt ifrån nöjd med sin situation i Real Madrid. Anledningen är problemen med det spanska Skatteverket som anklagar honom för att ha förskingrat 14,7 miljoner euro.

– Jag lämnar Real Madrid, de behandlar mig som en brottsling, ska spelaren ha sagt till Zidane enligt radiostationen Cadena COPE. Ronaldo ska ha anklagat både de spanska myndigheterna och den spanska pressen för att ha skadat bilden av spelaren.

PSG förbereder superbud på Cristiano Ronaldo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply