PSG är nära att värva Pierre-Emerick Aubameyang

PSG är nära att värva Pierre-Emerick Aubameyang
bet365

Pierre-Emerick Aubameyang återvänder till Ligue 1?

Pierre-Emerick Aubameyang är på väg att återvända till Ligue 1. Anfallaren är nära en övergång till Paris Saint-Germain, skriver Transfermarketweb.

Det har länge ryktats om att Paris Saint-Germain kommer att värva Pierre-Emerick Aubameyang. Nu ser det ut som att övergången kommer att bli av. PSG är väldigt nära att värva Borussia Dortmunds anfallare, enligt Transfermarketweb.

Det sägs att den franska klubben är överens med Dortmund om en övergångssumma. Anfallaren flyttar till Paris för cirka 68 miljoner euro. Samtidigt påstås det att PSG också är överens med Aubameyang om hans personliga kontrakt. Spelaren kommer att tjäna omkring 8,7 miljoner euro per år.

Manchester City hävdas också jaga 27-åringen, men nu talar det mesta för att han återvänder till Ligue 1. Mellan år 2008 och 2013 tillhörde spelaren flera franska klubbar. Under den perioden spelade han för DijonLilleMonaco och Saint-Etienne.

Fyra år i Dortmund

Nu verkar det som att Aubameyangs fyra år i Dortmund är över. Under sin tid i föreningen har spelaren varit med om att vinna den tyska cupen en gång och den tyska supercupen två gånger. Under den senaste säsongen vann anfallaren skytteligan i Bundesliga. Då gjorde forwarden totalt 31 mål i ligan. Efter det har flera storklubbar försökt locka till sig honom.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply