Prodell befäste Åtvids plats i toppen

Hemmalaget för dagen Åtvidaberg har öppnat årets allsvenska säsong på ett mycket imponerande vis. Det klasskiskt svenska laget tippades inför säsongen att hamna i den nedre delen av tabellen, vilket laget från Kopparvallen motbevisat i år.

Åtvid visade även idag upp en fin anfallsfotboll och tog ledningen i den 32:e minuten genom Viktor Prodell. Prodells mål betydde inte bara 1-0 för hemmalagets del, utan också en ny uppförsbacke för BP, en uppförsbacke som skulle visa sig vara väldigt svår att bestiga.

BP lyckades inte få kontroll på Åtvids anfallsspel och släppte in ytterligare tre mål innan Tim Björkström tröstmålade för BP i matchens sista minut. Åtvidaberg tog därmed en ny seger på Kopparvallen och avancerar till en finfin sjätteplats i den allsvenska tabellen-

Åtvidaberg vann med 4-1.