Uppgifter: Fenerbahce överens med Nani

Stjärnan ser ut att lämna Old Trafford – igen

Den portugisiske landslagsmannen Nani var utlånad av Manchester United till Sporting Lissabon förra säsongen. Nu talar mycket för att flyttlasset går vidare till Turkiet. Han ska nämligen vara överens med Fenerbahce.

Yttermittfältaren Nani har förmodligen ingen framtid på Old Trafford. Spelaren uppges inte ingå i planerna hos holländske managern Louis van Gaal och förra säsongen spelade han på lån hos portugisiska klubben Sporting Lissabon. Där blev det bland annat elva gjorda mål för storklubben i hemlandet.

Överens med spelaren – nu återstår klubben

Nu talar däremot uppgifter för att nästa flytt kommer att gå till Turkiet. Uppgifter från brittiska tabloiden The Guardian rapporterar nämligen på onsdagen att storklubben Fenerbahce ska vara överens med stjärnan om de personliga villkoren. Visserligen återstår det för klubben att komma överens med Manchester United, som kräver mer än de redan erbjudna fem miljoner euro i övergångssumma, men The Guardian säger att affären beräknas bli klar redan nästa vecka.

Fenerbaches sportdirektör Giuliano Terraneo ska ha rest till Portugal för att gå igenom de slutliga detaljerna med spelaren agent. Noterbart är att samtalen först hade avstanna då spelarens familj motsatte sig idén att flytta till Turkiet, men det verkar nu som att de har tänkt om och istället bestämt sig för att försöka bosätta sig i det nya landet, efter att ha tillbringat sju år i Manchester och ett år i Lissabon.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply