Roma jagar Joao Moutinho

Roma jagar Joao Moutinho

Kan värva Monacos mittfältare

Roma är på jakt efter en ny mittfältare. Klubben har nu riktat in sig på Monacos Joao Moutinho, uppger Transfermarketweb.

Joao Moutinhos tid i Monaco kan snart vara över. Spelaren kom till klubben under sommaren 2013. Nu jagas portugisen av Roma, uppger Transfermarketweb. Källor i närheten av Moutinho säger att mittfältaren skulle vara positivt inställd till att flytta till Rom, trots att Roma misslyckades med att kvalificera sig för gruppspelet i Champions League efter en förlust mot Porto. För att skriva på för Serie A-klubben påstås spelaren kräva cirka fyra miljoner euro i årslön.

För Moutinho skulle en flytt till Roma kunna bli det perfekta slutet på en fantastisk sommar. 29-åringen var med i Portugals EM-trupp i Frankrike under sommaren, en turnering som laget vann. Därmed var mittfältaren delaktig i det lag som blev historiskt som det första portugisiska landslag som vann ett EM.

Sedan tidigare har Moutinho spelat för Sporting och Porto i hemlandet. Monaco var hans första klubbadress utanför Portugal. Nu kan Roma bli hans andra.

Inte ensam

Väljer Moutinho att flytta till Roma kommer han inte vara ensam som ny spelare i klubben. Under sommaren har man plockat in exempelvis Thomas Vermaelen på lån. Dessutom har man värvat både Mohamed Salah och Stephan El Shaarawy på permanent basis.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply