Uppgifter: Jose Mourinho tackar nej till Benfica

Uppgifter: Jose Mourinho tackar nej till Benfica

Ingen flytt till Benfica för Mourinho

Portugisen som fick sparken från Manchester United i december månad har erbjudits ett jobb av Benfica. Tränaren har dock tackat nej till att ta över huvudstadsklubben.

Jose Mourinho fick den gångna månaden sparken från tränarjobbet i Manchester United. Under de senaste åren har portugisen blivit allt mer ifrågasatt då framgångarna uteblivit trots att man spenderat stora summor på övergångar. Efter att ha fått lämna Old Trafford är det nu oklart vilken som kommer att bli Mourinhos nästa destination. Det verkar inte bli fler jobb på de brittiska öarna och det är även oklart när han kommer tillbaka till fotbollen.

Nu kommer uppgifter om att Mourinho fått ett erbjudande att ta över SL Benfica i hemlandet. Det är tidningen Record som skriver att Mourinho nobbat ett erbjudande att ta över tränarposten i Benfica under våren.

Benfica ligger för närvarande på tredje plats i den portugisiska ligan med fyra poäng upp till ledande FC Porto. Laget behöver en ny tränare men man får nu leta vidare efter att ha fått nobben av Jose Mourinho.

SE ÄVEN: Ramos: Alla vill ha Mourinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply