Nilsson Lindelöfs agent om United-intresset: ”Ingen rök utan eld”

Nilsson Lindelöfs agent om United-intresset: "Ingen rök utan eld"

Försvararens agent uttalar sig om situationen

Victor Nilsson Lindelöf är en mycket eftertraktad spelare ute på den europeiska transfermarknaden för tillfället, med flertalet storklubbar som jagar Benficas mittback som dock menar på att han trivs i den portugisiska klubben.

Det går bara uppåt för Victor Nilsson Lindelöf. Den blott 22-årige svenske försvararen har under året kopplats ihop med en drös stora europeiska klubbar, däribland Manchester United, Milan, Inter och Juventus, och det är intresse som enbart har blivit mer och mer konkret. Han blev dessutom nyligen utnämnd till årets försvarare i Sverige, i klubblaget Benfica rullar det på med en förstaposition i ligan och ett stundande Champions League-slutspel på horisonten. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen så är det Manchester United som ligger i framkant att värva den mycket lovande mittbacken, tillsammans med en annan Benficaspelare. Dessutom har Milan redan kommit med ett bud på 10 miljoner euro som den portugisiska klubben avslagit.

– Jag vill inte kommentera olika klubbar men det finns konkret intresse från några av de största i Europa. ”Vigge” trivs jättebra i Benfica samtidigt som jag har sagt innan att det inte är någon rök utan eld när det kommer till att många klubbar är intresserade av honom, men Victor fokuserar på Benfica, sade agenten Hasan Cetinkaya till Fotbollskanalen.

För två veckor sedan var landslaget i Paris och då fick Nilsson Lindelöf frågan om han kan komma att flytta från Benfica.

– Det är klart att det förs en dialog om vad som skulle passa mig bäst. Men jag trivs väldigt bra i Benfica och har det bra där. Jag spelar i Benfica och trivs väldigt bra där och har några år kvar på kontraktet. Jag känner att jag utvecklas där, sa han då.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply