Bekräftar: Atlético Madrid erbjuder 126 miljoner euro för João Felix

Bekräftar: Atlético Madrid erbjuder 126 miljoner euro för João Felix

João Felix detaljer från Atlético Madrid

Spelaren som slagit igenom i Benfica under våren är endast detaljer från att flytta till Atlético Madrid. Det bekräftar Benfica genom ett pressmeddelande.

João Felix slog under våren igenom i Benfica. Många storklubbar fick snabbt upp ögonen för 19-åringen och under de senaste två veckorna har det pratats om att Atlético Madrid är intresserade av en affär. Benfica har inte varit intresserade av att förhandla och har alltid pekat på utköpsklausulen på 120 miljoner euro. Nu bekräftar portugiserna att man fått in ett bud på spelaren på 126 miljoner euro.

Sent under onsdagskvällen bekräftar Benfica via en kommuniké att man fått in ett bud på 126 miljoner euro för spelarens tjänster och att man kommer ”se över” budet inom kort. Anledningen till att den spanska huvudstadsklubben betalar sex miljoner mer än utköpsklausulen är då man vill dela upp betalningen i omgångar och inte betala 120 miljoner euro på ett bräde.

Redan den gångna veckan sades Felix vara överens med Atlético Madrid om spelarens nya kontrakt samtidigt som han varit på plats på Estadio Metropolitano för att finslipa det sista innan en affär blir klar.

Atlético Madrid inleder sin försäsong den 4 juli och sägs vilja ha gjort klart med samtliga nyförvärv innan det utsatta datumet.

SE ÄVEN: Atletico Madrid spelarlöner 2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply