Portugal säkrar sin plats i åttondelsfinalen i VM 2022 efter att ha besegrat Uruguay med 2-0.

Portugal kvalificerar sig för åttondelsfinalerna i VM 2022 efter att ha besegrat Uruguay med 2-0

Portugal klara för åttondelsfinal i VM 2022

Bruno Fernandes gör två mål och leder Portugal till utslagsrundan i FIFA World Cup 2022. En demonstrant som bar en regnbågsflagga och hade en T-shirt med texten ”Rädda Ukraina” invaderade planen under matchen men eskorterades snabbt bort av säkerhetspersonal. Fernandes satte en sen straff efter en omfattande VAR check med hjälp av Cristiano Ronaldo.

Bruno Fernandes gjorde två mål i Portugals 2-0-seger över Uruguay och säkrade därmed en plats i utslagsrundan i grupp H med en match kvar att spela.

Även om Ronaldo hoppade efter bollen och firade, rörde han den inte. Fernandes kryssning landade i nätet på egen hand.

Uruguay var nära att kvittera när inhopparen Maxi Gomez träffade stolpen bara några sekunder efter att ha kommit in i matchen, och sedan missade Luis Suárez från nära håll. Men de straffades i den 90:e minuten när en VAR check visade att Jose Maria Gimenez dömdes för att ha hanterat bollen i straffområdet, och Fernandes satte dit straffsparken.

Vilka andra matcher spelades i VM på måndagen?

Måndagen i VM var full av action, med början när Kamerun kom tillbaka från 3-1 underläge och spelade oavgjort 3-3 mot Serbien i grupp G. Resultatet är inte fördelaktigt för något av lagen som båda behövde vinna för att förbättra sina chanser att kvalificera sig, även om de fortfarande har en chans att sluta tvåa inför de sista matcherna.

Vilka går vidare i VM 2022? Här kan du se slutspelsträdet i VM 2022 och vilka som har gått vidare till åttondelsfinalerna i VM 2022.

Bruno Fernande Portugals VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022Vem vinner VM 2022? Portugal har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Se även. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply