Tyskland vs Polen – vem visar Tyskland/Polen matchen?

Tyskland-Polen - vem visar matchen Tyskland-Polen?

Tyskland vs Polen – vem visar Tyskland/Polen matchen?

Tyskland vs Polen? Vilken kanal sänder Tyskland/Polen matchen? På vilken kanal kan man titta på matchen Tyskland/Polen? I Sverige är det mediebolaget SBS Discovery som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kval matcher fram tom 2016. Detta innebär att Tyskland vs Polen matchen kommer att sändas på någon av bolagets svenska TV-kanaler.

Tyskland möter Polen nu på fredag den 4 september kl 20:45. Båda lagen har namnkunniga spelare som bland annat Mario Götze och Manuel Neuer i Tyskland medan Polen har Robert Lewandowski och Grzegorz Krychowiak.

Silly Season har fått många frågor rörande Tyskland vs Polen och Danmark vs Albanien matcherna på TV samt en hel del frågor rörande Ryssland/Sverige matchen. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa EM-kval matcher. Se vår tidigare artiklar om Ryssland/Sverige matchen samt Sveriges trupp mot Ryssland.

Vart sänds Tyskland/Polen matchen på lördag? 

Vad gäller Tyskland/Polen matchen så är TV-tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan äger SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Sveriges matcher kommer att visas på Kanal 5.  Det är Eurosport 2 som visar matchen Tyskland/Polen matchen på fredag kl. 20:45. 

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

Viktig match för båda länderna

Den här matchen är viktig för både Polen och Tyskland som är tvungna att ta tre poäng för att tillslut lyckas bli klara för EM 2016.

Polen har spelat bra och har fått ihop 14 poäng, fyra vinster och två oavgjorda matcher som har givit poängen. Tyskland ligger tvåa i gruppen gruppen med 13 poäng, endast en poäng efter Polen. Polen ligger såldes endast en poäng före Tyskland och två poäng före Skottland som ligger trea med elva poäng. Gibraltar ligger sist med noll poäng. Sist länderna mötes så vann Polen med 2-0, vilket gör att den här matchen blir extra viktig för båda länderna av flera skäl. Den som vinner matchen är klar för EM 2016. Lyckas Tyskland vinna mot Polen så har tyskarna både fått revansch och en bra chans att vinna gruppen och gå vidare till EM-slutspelet i Frankrike 2016, se spelschemat för EM 2016.

Spela på Tyskland-Polen matchen?

Ska du spela på Tyskland-Polen? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt
+ 1000 kr riskfritt
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
Hämta bonus! Hämta bonus! Spela riskfritt! Spela riskfritt!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply