Pogba kräver megalön för att stanna i Manchester United

Pogba kräver megalön för att stanna i Manchester United

Pogba kräver lönehöjning för att stanna

Fransmannen som ryktas vara på väg till Real Madrid i sommar ska ha krävt en rejäl lönehöjning för att stanna på Old Trafford i sommar.

Paul Pogbas framtid ser ut att bli en av de mest omtalade den kommande sommaren. Mittfältaren har hittat tillbaka till toppform efter en svår period under José Mourinho och går väldigt bra under Ole Gunnar Solskjaer. Formtoppen har gjort att Real Madrid förnyat sitt intresse för spelaren, detta samtidigt som Zinedine Zidane är tillbaka på tränarbänken på Estadio Santiago Bernabéu.

Nu skriver brittisk press att Pogba kräver en stor lönehöjning för att stanna hos The Red Devils. Spelaren ska tycka att det inte är rättvist att Alexis Sanchez är truppens bäst betalde spelare med 500.000 pun i veckan och kräva nu att höja sin egen lön. Det är The Sun som skriver att Mino Raiola hört av sig till Uniteds klubbledning för att meddela spelarens tankar om att höja lönen, eller en möjlig flytt.

I Real Madrid vill man göra Paul Pogba till en viktig pjäs i nästa säsongs projekt med Zinedine Zidane och det återstår att se var mittfältaren spelar sin fotboll efter att sommaruppehållet är över.

SE ÄVEN: Legendaren: “Tror inte Pogba spelar i United nästa säsong”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply