PL-tränaren bekräftar: ”Jag vill prata med Harry Kane”

PL-tränaren bekräftar: "Vi vill prata med Harry Kane"

Harry Kane sägs vilja lämna Tottenham. Nu bekräftar Chelsea-tränaren Thomas Tuchel att man vill prata med anfallaren.
– Jag skulle vilja prata med killen och höra om hans idéer, säger Tuchel.

Tidigare i veckan uppgav flera brittiska tidningar att Harry Kane meddelat att han vill lämna Tottenham i sommar. Trots att anfallaren öst in mål under de senaste säsongerna har det inte blivit någon titel, något han nu är på jakt efter.

– Jag vill spela i de största matcherna, uppleva de största ögonblicken. Jag hoppas att vi kan ha det samtalet, har Kane tidigare sagt.

Flera klubbar är intresserade av engelsmannen, framför allt Manchester City, Manchester United och Chelsea. Nu säger den sistnämnda klubbens tränare, Thomas Tuchel, att han vill prata med Kane

– Om du hittar någon tränare runt om i världen som inte vill ha Harry Kane i sitt lag, ring mig igen – jag skulle vilja prata med killen och höra om hans idéer om att göra mål och anfalla, säger Tuchel enligt The Telegraph och fortsätter:

– Alla älskar Harry Kane, men låt oss vara väldigt, väldigt tydliga. Han är en Tottenham-spelare. Han har ett långt kontrakt och vi kommer inte göra respektlösa kommentarer om det, säger Tuchel.

Spelaren har kontrakt med Tottenham till och med sommaren 2024, men hoppas kunna lämna redan i sommar. En flytt till Chelsea blir dock inte lätt då Spurs klubbledning inte vill sälja till en rival.

SE ÄVEN: Griezmann kan lämna för Serie A i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply