Phillippe Coutinhos flirt med Barcelona: Världens bästa lag

Liverpools superstjärna smickrad över Barcas intresse – kan lämna till sommaren

Barcelona har sedan ett tag tillbaka uppgetts vara benägna till att hitta en ersättare för Andres Iniesta. Även sedan en längre tid har Liverpools Philippe Coutinho varit det hetaste alternativet att ta över den centrala mittfältsrollen från den spanska VM-hjälten från 2010. Nu välkomnar den brasilianske stjärnan det intresse han fått från den katalanska storklubben.

Liverpools storstjärna Philippe Coutinho tillhör utan tvekan en av de allra största stjärnorna på sin position. Kanske framför allt i Premier League, men även internationellt sett. Det är förstås något som storklubben från spanska La Liga, FC Barcelona, har full koll på.

De har under det senaste året visat starkt intresse för den 24-årige mittfältaren, något som har gjort honom nöjd.

”Barcelona är en av världens bästa klubbar”

SE ÄVEN: Det kan Coutinho tjäna i Barcelona

I en lång intervju med ESPN Brazil förklarar stjärnan om intresset från Barca samt möjligheterna att stanna kvar i Premier League och Liverpool. Superstjärnan säger det inte rakt ut, men det framkommer att Champions League är ett minimikrav för han ska stanna. Det finns dock goda chanser då Liverpool i den sista omgången av Premier League har allt i egna händer för att nå fjärdeplatsen.

Barcelona är dock alltid Barcelona, något som brasse-stjärnan påpekar.

– Det är fantastiskt att få intresse från en klubb som Barcelona. De är, utan tvekan, en av världens bästa klubbar, säger Coutinho till brasilianska ESPN.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply