Peter Crouch tvåmålsskytt när Stoke besegrade Swansea

Efter en tuff, och som vanligt fysisk match på Britannia Stadium så slutade till slut hemmalaget som segrare med 2-0.

Matchen smällde på ganska bra och det tog bara 12 minuter för Stokes skyttekung, Peter Crouch att sätta lagets första mål för kvällen. En hörna som Crouch lyckas ryck sig undan från sin markering och inte särskilt förvånande så är han där med huvudet. Detta 1-0 mål kan man säga att dem fick gratis.

Det dröjde bara 24 minuter innan nästa mål skulle komma. Ytterligare en gång så skulle Peter Crouch få antecknas som skyttekung.
Ett hårt inlägg från högerkanten, som den långe Peter Crouch lätt kunde ta ner med huvudet, få den på foten och peta den till Walters, som i sin tur levererar den tillbaka till Crouch. Den bollen skjuter han sedan på volley rakt på Michael Vorm, men som inte kan hålla den och på returen är han snabbt där igen. 2-0 var nu ett faktum.

När den andra halvleken sedan rullade igång så var det desto jämnare. Men Swansea lyckades aldrig hämta sig från detta underläge och matchen slutade till sist 2-0. Anledningen till detta kom till att bli frustrationen i spelet. Swansea hade svårt att rulla runt och blev alldeles för nervösa. De desperata försöken som dem försökte med resulterade aldrig riktigt till något och man började med att försöka få med sig fasta situationer. I den 53:e minuten så föll Swanseas Ben Davies alldeles för lätt i Stokes straffområde och detta bestraffades med ett gult kort.
Nej det Swansea vi fick se i början av säsongen kände väldigt avlägset idag.