bet365

Perisic klar för Inter inom kort

Agenten bekräftar affären

Spelare efter spelare har presenterats för Inter under sommaren. Klubbens värvning av Ivan Perisic har däremot dragit ut på tiden, men nu verkar allting till slut vara klart. –  Ivan Perisic kommer genomgå sin läkarundersökning idag, säger kroatens agent enligt Fotboll Italia. 

Inter har värvat rejält under sommaren i ett försök att haka på Juventus i toppen av Serie A. Milano-klubben har bland annat hämtat in Geoffrey Kondogbia, Miranda och Stevan Jovetic. Den sistnämnda tog dessutom en avgörande roll direkt när han i ligapremiären förra helgen säkrade en 1-0-seger mot Atalanta genom ett drömmål på tilläggstid.

Ytterligare värvning dragit ut på tiden

Samtidigt som spelare efter spelare värvats in till San Siro har en annan transfersaga bara rullat på. Den om Wolfsburgs yttermittfältare Ivan Perisic. Under i stort sett hela sommaren har kroaten ryktats till Inter, men affären har inte blivit av – och ett tag verkade det som han ändå skulle stanna i Wolfsburg efter att affären dragit ut på tiden. Men nu verkar det som att de båda klubbarna till slut lyckats komma överens om en övergång.

Agenten bekräftar affären

– Ivan Perisic kommer genomgå sin läkarundersökning idag och skriva på ett femårskontrakt, bekräftar nämligen spelarens agent Tonci Martic enligt Football Italia, som hänvisar till PassioneInter.com. Även gianlucadimarzio.com rapporterar om affären och uppger även de att han kommer genomgå sin läkarundersökning under dagen. Perisic ska enligt hemsidan träna med Inter under lördagen och om allt går som det ska kan Perisic finnas tillgänglig för spel redan i morgondagens match mot Carpi.

20 miljoner euro

Enligt gianlucadimarzio.com handlar det hela om en affär på 20 miljoner euro, inklusive bonusar, utspritt över tre år. Perisic blir den andra spelaren Wolfsburg ser ut att tappa bara under lördagen. Igår kväll bekräftade nämligen klubbens direktör Klaus Allofs att även Kevin De Bruyne lämnar klubben, och belgaren kommer istället att representera Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply