”Pep Guardiola föredrar Arsenal”

bet365

Den spanske demontränaren Pep Guardiola har skapat magi med Barcelona, men har sedan ett tag tillbaka varit ledig från tränaruppdragen. Det har dock inte stoppat alla heta rykten kring den framgångsrika managern, där klubbar som Manchester City, Manchester United, Chelsea, Milan och Paris Saint-Germain kopplats ihop med spanjoren.

Nu kommer dock engelska Goal.com med intressanta uppgifter, där en insatt källa uttalat sig kring Pep Guardiola därhan sagt att Arsenal ska vara tränarens första alternativ.

”Guardiola föredrar Arsenal i England. Klubben är medveten om att han skulle vara intresserad av jobbet år 2013,” säger källan enligt Goal.com.

Samtidigt har källan dragit ner helt på alla rykten som placerat spanjoren i Chelsea, där Pep Guardiola ska vara alldeles för osäker kring den instabilitet som finns i klubben.

”Guardiola inte vill gå till Chelsea. Han är orolig över bristen på stabilitet i klubben. Han har också en bra relation med Wenger som går tillbaka till när han började göra sina tränaruppdrag i Arsenal. ”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply