• Error, no group ID set! Check your syntax!

Paulinho läkarundersöks av Barcelona imorgon

Paulinho läkarundersöks av Barcelona imorgon

Paulinho skriver på för Barcelona

Brasilianaren som för närvarande spelar i den kinesiska ligan flyttar till Barcelona i sommar. Spelaren förväntas läkarundersökas på måndagen och därefter skriva på ett fyraårskontrakt med sin nya klubb.

Barcelona är endast detaljer från att värva Paulinho från Guangzhou Evergrande, det rapporterar Barcelonbaserade Mundo Deportivo under söndagsförmiddagen. Enligt tidningen flyger spelaren till London under dagen för att imorgon åka vidare till Spanien och Barcelona för den obligatoriska läkarundersökningen. Paulinho förväntas bli spelklar till premiären i La Liga 2017/2018 där Barcelona ställs mot Real Betis.

Tidigare har Barcelona erbjudit 20-25 miljoner euro för spelaren. Det har dock väckts intresse från andra klubbar vilket gör att Barcelona nu bestämt sig för att aktivera spelarens utköpsklausul 40 miljoner euro. Paulinho som spelat i Kina sedan 2015 då han lämnade Tottenham för spel i Guangzhou Evergrande kommer i och med övergången halvera sin lön.

Sedan tidigare har man värvat Nélson Semedo från Benfica samt hämtat tillbaka Gerard Deulofeu och i väntan på att värva Coutinho och Ousmane Dembélé gör man nu klart med Paulinho.

Paulinho läkarundersöks av Barcelona imorgon

I väntan på Coutinho

Barcelona ser även ut att värva Coutinho. Liverpool gick i dagarna ut och meddelade att man inte kommer överväga något bud som kommer in på spelaren, men efter att Coutinho själv ska ha lämnat in en transfer request kan en flytt vara nära. Den spanska storklubben sägs vilja betala drygt 100 miljoner pund som i så fall skulle återvända till Barcelona efter att ha spelat i Espanyol våren 2012.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply