Paulinho återvänder till Guangzhou Evergrande

Paulinho återvänder till Guangzhou Evergrande

Lämnar Barca – för att återvända till Kina

Efter en lyckad säsong i Barcelona vill nu hans förra kubb, Guangzhou Evergrande, ha tillbaka mittfältaren. Något de även får, nu när brassen väljer att återvända tillbaka till Kina.

Barcelonas mittfältare Paulinho Bezerra pratade om sin framtid efter att ha blivit utslagna i VM i matchen mot Belgien. Till spansk radio säger brassen att han har flera erbjudanden att lämna Camp Nou under sommarens transferfönster.

– Jag kommer åka till Barcelona för att prata med min representant om ämnet. Jag har ett erbjudande från Kina och ett från en annan klubb men det är inte säkert att jag lämnar. Vi måste prata om det först, säger spelaren efter uttåget från VM i Ryssland.

Paulinho tillbaka till Kina

LÄS MER: Så går Sverige till EM 2020

För Paulinho så handlar det framför allt om två saker varför han väljer att gå tillbaka till den kinesiska Superligan. Dels handlar det om att han börjar bli till åren komna. Bland annat så blir han 30 den 25 juli i år.

Men samtidigt så handlar det om lönen. För mittfältaren, som kritiserades rejält när Barca värvades honom gjorde en bra säsong med strax under 50 matcher och tio mål i Barca-tröjan. Nu uppges han få dubbelt så mycket i lön som han hade tidigare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply