Paul Ince: ”Lika bra att göra sig av med Pogba i sommar”

Paul Ince-Lika bra att göra sig av med Pogba i sommar

Paul Pogba har kopplats ihop med en flytt till Real Madrid under de senaste veckorna. Nu uttalar sig legendaren Paul Ince och säger att Manchester United bör sälja spelaren i sommar.

Paul Pogba har kritiserats allt under under våren. Både på grund av spelet på planen men även uttalanden som agenten Mino Raiola stått för. Nu är det Paul Ince som uttalar sig om Manchester Uniteds superstjärna. Legendaren som spelade i United mellan 1989 och 1995 sågar Pogba och säger att sättet som spelaren betett sig är sorgligt.

– Det som är sorgligt är Pogbas attityd och hans beteende. De visar att han inte är säker över sina beslut, säger Ince till Paddy Power och säger att Manchester United bör göra sig av med spelaren om han inte presterar på planen.

– Om han varit i toppform denna säsong hade man kunnat förlåta hur han beter sig, även när han är som en mardröm för klubben. Just nu är det dock inte så. Varför störa honom i så fall? Om han inte presterar på planen är det bättre att låta honom lämna och göra sig av med honom, säger Ince.

Paul Pogba som har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2022 har under de senaste dagarna kopplats ihop med en flytt till Real Madrid.

SE ÄVEN: Kevin de Bruyne öppnar för att lämna Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply