Patrick Vieira kan ta över efter Wenger i Arsenal

Patrick Vieira kan ta över efter Wenger i Arsenal

Vieira kan ersätta Wenger i Arsenal i sommar

Den gamle Arsenal-spelaren är numera tränare i New York City FC. Nu kan han dock lämna för att ta över tränarposten efter Arsene Wenger i sommar.

Det har varit en större debatt om vem som kommer att ersätta Arsene Wenger i Arsenal. Det har pratats om att sommaren 2018 eller 2019 kommer bli den sista för fransmannen och nu kommer uppgifter om vem som kan komma att ersätta honom. Det har funnits flertalet namn som kopplats ihop med Gunners angående tränarposten och nu har ett nytt namn dykt upp i jakten på en ny tränare.

Det är Daily Mail som kommer med uppgifter om att Patrick Vieira kan bli ny tränare i Arsenal inför nästa säsong. Vieira är för närvarande huvudtränare i New York City FC men kan komma att ta över Arsene Wenger inte skulle fortsätta på Emirates Stadium. Arsenal sägs vara positiv till att hämta in den gamle mittfältslegendaren som ersättare till Wenger som varit i Arsenal sedan oktober 1996.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

Fortsätter om man vinner Europa League

Det är dock inte helt klart än om Arsene Wenger kommer lämna inte.För några dagar sen kom nämligen rapporter om att Arsene Wenger fortsätter i Arsenal om lagets skulle komma att vinna Europa League, något som skulle resultera i Champions League-spel den kommande säsongen. I semifinalen ställs man mot spanska Atlético Madrid där den första matchen spelas på Emirates Stadium torsdagen den 26 april och returen en vecka senare på Estadio Metropolitano.

Arsene Wenger har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply