Pato gör sitt första och kanske viktigaste mål denna säsong

Alexandre Pato var kvällens hjälte för hemmalaget Milan med sitt första mål denna säsong. Med brassens mål lyckades Milan kvittera sent i andra halvlek hemma på San Siro denna tisdagskväll.

Det spanska laget dominerade i början av matchen tills Milan vaknade till i 17:e minuten med Bojans farliga skott mot Wilfredo som visade att han var på hugget i målet.
Men det var också det spanska laget som dominerade i början och tog ledningen på bortaplan när Malagas Isco kom förbi två Milan-spelare iskallt i mitten och levererade en passning mellan Milans backar till Eliseu, som löpte på sin högra kant in i straffområdet och placerade bollen riktigt kyligt i bortre helt chanslöst för Abbiati.

En vinst för Malaga hade gett det spanska laget en säker plats i åttondelen trots två matcher kvar i gruppspelet, men Milans anfallsstjärna som varit skadad större delen av säsongen klev fram i straffområdet på ett fint inspel från Kevin Constant och nickade in bollen i 73:e minuten.

Malaga leder Grupp C med 10 poäng, fem poäng mer än Milan och på tredje plats ligger Anderlecht som vann mot Zenit ikväll med 1-0 i Belgien och gick upp på fyra poäng. På den fjärde och sista platsen ligger Zenit med tre poäng.