Paris Saint-Germain förbereder jätteerbjudande till Vinicius

Paris Saint-Germain förbereder jätteerbjudande till Vinicius

Spansk press skriver under fredagskvällen att Paris Saint-Germain förbereder ett megabud för att knyta till sig Vinicius Jr från Real Madrid.

Efter en svag förstasäsong i Real Madrid har Vinicius Jr, 21, blommat ut och stått för tio mål och sju assist på 18 matcher denna säsong. Redan förra året sades Vinicius Jr. finnas på Paris Saint-Germains önskelista. Nu sägs fransmannen vilja göra ett nytt försök att knyta till sig spelaren, som ligger i förhandlingar med Real Madrid om ett nytt kontrakt.

Enligt den spanska tidningen ABC förbereder den franska huvudstadsklubben en rejäl lönehöjning för brassen för att locka honom till Parc des Princes nästa sommar. Tidningen skriver att PSG ska vara beredda att betala spelaren 17 miljoner netto per säsong och erbjuda honom ett sex år långt kontrakt. Det är dock oklart hur mycket man vill betala Real Madrid för att köpa loss Vinicius.

Kontraktsförslaget från Real Madrid till spelaren sägs sträcka sig till och med sommaren 2027 med en lön på åtta miljoner euro per säsong, inte ens hälften av av PSG ska ha erbjudit brassen.

Vinicius har tidigare uttalat sig om att han vill stanna på Estadio Santiago Bernabéu under en längre tid.

– Jag har haft turen att spela här under tre år och jag vill stanna en lång tid. Mitt mål är att ha en framgångsrik karriär i Real Madrid, precis som Cristiano och Sergio Ramos gjorde och som Marcelo befinner sig i. Detta är världens bästa klubb och jag vill vara här under en lång tid framöver, har Vinicius tidigare sagt.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Engelska klubbar intresserade av Barcelona-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply