bet365

Pablo Pinones Arce får lämna Hammarby

Anfallaren ser ut att lämna Bajen i vinter

Hammarby har lyckats få in foten ordentligt i Allsvenskan, då man i år var tillbaka i den svenska högstaligan för första gången sedan 2009. Man har säkrat sin plats inför nästa säsong, då det är en för lång bit ner till Falkenberg på negativ kvalplats, där ett dubbelmöte mot IK Sirius väntar. Efter derbysegern mot ärkerivalen AIK och senaste matchens seger över tabelljumbon Åtvidabergs FF är nedflyttning vara en omöjlighet. Man kommer att fortsätta förstärka laget i vinter inför den kommande säsongen, men man släpper även vissa bänknötare.

Släpper Pablo Pinones Arce

Pablo Pinones Arce har fått snålt med speltid under denna säsong, och har mest fått sitta på bänken – eller i värsta fall på läktaren. Nu kan han få ett miljöbyte och förhoppningsvis för hans del mer speltid. Enligt SportExpressen kommer den förre Brommapojkarna och Östers IF-anfallaren att släppas av klubben när hans kontrakt går ut efter säsongen.

– Det är en del jobb nu. Det är en del kontrakt som går ut och vi tittar även på en del spelare in. Vi får se vad som händer där framöver, säger sportchefen Mats Jingblad till tidningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply