På väg till Manchester United – nära Liverpool-flytt

På väg till Manchester United - nära Liverpool-flytt

Yerry Mina närmar sig Everton

Barcelonas Yerry Mina har under de senaste veckorna, framför allt efter VM, ryktats från Barcelona till Manchester United. Men nu verkar det istället som om Everton kan lägga vantarna på mittbacken.

Det har skett ett tag, och lugnar sig inte än. Yerry Mina fortsätter att vara på Manchester Uniteds önskelista, något som även flera andra mittbackar verkar varit under den här sommaren.

Frågan är ju vem av alla alternativ det blir till slut. Och samtidigt återstår det att se om svenske Victor Nilsson Lindelöf blir kvar ifall PL-jätten väljer att plocka in en ny försvarare. Men nu verkar det istället som om en annan PL-klubb får tag i colombianen.

Kan gå flytta till Liverpool

SE ÄVEN: NHL TV-tider 2018

Det handlar dock inte om laget Liverpool, utan staden, där FC Liverpool förvisso håller till. Men där finns dessutom ett annat lag, och det är Everton FC. De uppges nu vara nära att knyta åt sig den colombianske spelaren.

För Mina har, i skuggan av Pique och Umtiti, haft det väldigt svårt att få någon etablerad speltid. Det är därför något sydamerikanen kan komma att hitta i staden Liverpool. Det är trovärdiga Sky Sports som kommer med uppgifterna om att Everton ska vara nära en flytt. Men för tillfället finns det inte många fler detaljer än så.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply