Özil tvåmålsskytt när Real Madrid besegrade Real Betis

José Mourinho bjöd på några överraskningar i startelvan när han lät Sao Paolo-lånet Casemiro, och Nacho starta under lördagens match mot Real Betis.

Real Madrid hade svårt att skapa lägen och tidigt så blev även Marcelo skadad, oklart hur länge han blir borta.

Precis innan paus tog man dock ledningen, och det var genom Özil man gjorde det. Han rann igenom Betis-försvaret och placerade in 1-0 till marängerna.

Efter paus så fortsatte Real-pressen och det gav tidigt utdelning när Cristiano Ronaldo spelade fram Benzema som direktsköt in 2-0 till Real Madrid 10 minuter in i den andra halvleken.

Jorge Molina reducerade för Betis men Özil fick sista ordet när han skarvade in Callejons skottförsök efter Ronaldos framspelning.

Real Madrid besegrade alltså Real Betis med 3-1 med en relativt reservbetonad startelva, med tanke på onsdagens CL-drabbning mot Dortmund borta.