LISTA: 8 konstiga försäsongsmatcher

8 konstiga vänskapsmatcher

8 vänskapsmatcher som är lite mer udda än andra

Vilka försäsongsmatcher är de konstigaste? Det är svårt för oss på Silly Season Sverige att känna till alla de säkert miljontals försäsongsmatcher som spelas varje år för att göra en rättvis topplista, men vi känner till ett antal vänskapsmatcher som konstigare än andra försäsongsmatcher. Nu börjar årets försäsong i Europa ta slut, och vad passar då inte bättre än en lista med de konstigaste försäsongsmatcherna? I denna lista får vi ta del av några matcher som är väldigt annorlunda, antingen sett till matchbild eller situation utanför planen.

LISTA: 8 konstiga försäsongsmatcher

Innan vi kikar på vilka som är några av de konstigaste försäsongsmatcherna någonsin kan vi informera er om att det finns flera roliga och/eller intressanta listor på sillyseason.se. Dessa kan till exempel vara listorna med 10 konstiga skador10 udda klubbmärken och 10 mest ovanliga tröjnummer.

1. Dallas Tornado – Vietnamesiska XI, 1967

Dallas-Tornado-pre-season-August-to-December-1967

Först ut på listan med de konstigaste vänskapsmatcherna är Dallas Tornados vänskapsmatch mot ett all-star-lag från Vietnam – i Vietnam. Inte bara det, utan detta var mitt under Vietnam-kriget. Att ett amerikanskt lag åker till ett land där ens egen nation krigar är bara underligt – speciellt när laget bär cowboy-hattar under nästan hela resan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply