PSG i möte med Kylian Mbappe

bet365

Kylian Mbappé i möte med Paris Saint-Germain

Enligt fransk press ska spelaren tillsammans med sin pappa haft ett möte med Paris Saint-Germain om en potentiell övergång.

Paris Saint-Germain höll under gårdagen ett möte med Kylian Mbappé och spelaren far, detta för att diskutera en övergång till den franska huvudstadsklubben. Det är L’Equipe som kommer med uppgifter om att spelaren är högst upp på PSGs transferlista men allt ska inte vara positivt i förhandlingarna. Anfallarens och hans pappa var nämligen inte helt säkra på en flytt för 18-åringen.

Tidningen skriver nämligen att Kylian Mbappé och hans pappa inte ska vara säkra på flertalet punkter som kan påverka spelarens möjligheten. Bland annat ska en förändrad spelstil från Emery sida vara något som oroar duon. Antalet minuter spelaren skulle få då PSG i detta nu satsar på Edinson Cavani samt en möjlig övergång för hans nuvarande lagkamrat Fabinho, som PSG ska ha erbjudit 45 miljoner euro för att köpa loss.

SE ÄVEN: Lista: Tio dolda supertalanger 2017

Mbappé har fortfarande inte tagit något beslut om framtiden men enligt uppgifter ska han överväga två alternativ. Det första är att lämna och försöka slå sig in i sitt nya lag (PSG eller Real Madrid) samtidigt som att stanna i AS Monaco över nästa säsong även sägs vara ett alternativ. Supertalangen vill nämligen inte riskera att missa nästa års VM-slutspel som avgörs i Ryssland.

Det kommer dock inte bli lätt för Paris Saint-Germain att köpa loss spelaren. Monaco vill helst inte sälja sin största stjärna till en toppkonkurrent i samma liga samtidigt som en prislapp ska ligga på över 100 miljoner euro.

Uppringd av Zinedine Zidane

Förutom PSG ska även Real Madrid vara väldigt intresserade av spelaren. Zinedine Zidane ska tidigare ha ringt upp supertalangen för att försöka övertala honom om en flytt till den spanska huvudstadsklubben. Zidane ska ha lovat Mbappé speltid då Real Madrid kommer sälja någon av sina stjärnor och göra Monaco-spelaren till en världsstjärna på Santiago Bernabéu.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

PSG i möte med Kylian Mbappe

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply