Keisuke Honda vägrar lämna Milan

bet365

Att få Keisuke Honda att lämna Milan blir svårt

Keisuke Honda har flitigt ryktats bort från Milan och flera klubbar är intresserade. Men japanen vill själv stanna i Milan och det ska mycket till för att få bort honom från klubben.

Sedan japanen Keisuke Honda kom till Milan 2013 har han ofta fått utstå kritik för sina prestationer. Den hårdskjutande mittfältaren har inte alls kommit upp i samma standard som han hade i CSKA Moskva och flera har börjat önska bort den högavlönade 29-åringen från klubben.

Det borde inte vara något problem att sälja Honda om Milan skulle besluta sig för det. Bland annat West Ham har visat konkret intresse men även den spanska storklubben Valencia har kopplats ihop med Honda. Men det kommer kräva mycket för att få Honda att lämna Milan menar han själv.

Vill kriga för sin plats i Milan

Honda säger att han inte kommer lämna Milan frivilligt. Det enda sättet han kommer acceptera att bli såld är om Milan säger att man inte vill ha kvar honom.
– Jag kommer inte lämna Milan av egen vilja. Jag kom till Milan med en oförstörbar målmedvetenhet. Om klubben säger att de inte vill ha mig här så flyttar jag, annars stannar jag. Jag kommer definitivt inte bara springa iväg, säger Honda till Nikkan Sports.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply