Officiellt: Doumbia återvänder till CSKA Moskva

Ivorianen lämnar Roma på lån

Den italienska klubben Roma fick inte ut vad de hoppades på med Seydou Doumbia. Nu står det klart att han lånas ut till den ryska storklubben CSKA Moskva resten av året, med option på att förlänga låneavtalet över våren.

Den ivorianske landslagsstjärnan Seydou Doumbia värvades in av den italienska storklubben Roma i slutskedet av transferfönstret i vintras. Spelarköpet blev dessvärre för Giallorossis del inte vad de hoppades på och spelaren mäktade med enbart två mål på totalt 13 ligamatcher. Nu står det klart att han återvänder till Ryssland.

Lån resten av året

CSKA Moskva bekräftar nämligen idag att spelaren återvänder till klubben efter blott sju månaders frånvaro. Värvningen gäller ett lån av anfallaren som sträcker sig resten av året, med en inkluderad option att kunna förlänga lånet även över resterande del av säsongen.Det står också klart att han återtar det tröjnummer han bar under sin förra sejour i storklubben, det vill säga nummer 88. Han har blivit inkluderad i truppen till Champions League-kvalet samt ligaspelet.

Ivorianen fick sitt stora genombrott i klubben med sina 84 mål på 129 matcher, vilket bland annat gav klubben två ligatitlar, två inhemska cuptitlar samt en triumf i ryska Supercupen. Han har blivit skytteligavinnare två gånger i Ryssland.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply