Mancini flörtar med City-stjärnan

Roberto Mancini och hans Inter har haft en väldigt produktiv transferfönster. Shaqiri och Podolski är stora namn som italienarna lyckats plocka in. 

Då kom bomben, att en viss Yaya Touré – som Mancini har ett förflutet med under hans tid i Manchester City – var näst på tur till den blå-svarta delen av Milano. Ett löjligt rykte kan man tycka, men med Mancinis senaste kommentarer om just Touré så kanske det ryktet ändå hade lite grund. 

– Han har spelat i så många lag, så många ligor. Belgien, Ryssland, Spanien och England. Italien är en som saknas. Just nu skulle vara det rätta tillfället för honom att komma och prova på[den italienska ligan], sa Mancini till den italienska nyhetstidningen Il Giornal.

– Vi bygger ett lag här. Det finns spelare som ändrar utseendet på ett lag och Yaya är en av dem. Vi kan prova[hämta Yaya] nästa år. Vi behöver tre mästare och vi kommer se till så att vi är redo att utmana om Scudetton, fortsatte han.

Yaya Touré är i nuläget iväg på landslagsuppdrag där han med sitt Elfenbenskusten just tog sig vidare från gruppspelet i dem afrikanska mästerskapen. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply